Restauratie

Wij restaureren.Er wordt zoveel gerommeld in de automotive branche en wij worden dagelijks met onze neus op dat feit gedrukt. Over wat wij tegen komen kunnen we een boek schrijven. De slechte naam is terecht en daar willen wij nu net het verschil maken.

Wij knappen en lappen geen auto's op. Wij gebruiken de goede materialen op de manier waarop je ze moet gebruiken. Wij zijn geen handelaren, wij zijn liefhebbers die een goede en eerlijke auto willen meegeven.Wij restaureren klassiekers op de manier die u mag verwachten en verkopen alleen auto's waar we 100% achter staan.

Wij doen alles zelf.
Sommige reviseren alleen motorblokken, andere kunnen alleen spuiten en je hebt er die alles uitbesteden en alleen een auto opbouwen. Behalve bekleden doen we alles zelf. Wij hebben alle kennis en middelen in huis om las en plaatwerk te verzorgen, voor te bewerken en te spuiten, motoren en versnellingsbakken te reviseren, etc. Een klein allround team met verstand van zaken dat op elkaar is afgestemd.
Kijk ook even bij onze projecten >

Documenteren.

Vraag u eens af of uw motorblok inderdaad wel gereviseerd is of dat uw klassieker 1 of 15 lagen lak heeft? Als het niet vastgelegd is, heeft nu geen bewijs van uw restauratie. Achteraf kunt u (of de nieuwe eigenaar) niet in het blok of onder de lak kijken. Wij fotograferen en documenteren de restauratie van uw en onze klassiekers zodat u waardevolle documentatie heeft die bij een gerestaureerde auto hoort.

Open keuken.
Wij werken met een open keuken. Dat wil zeggen dat u elk moment welkom bent langs te komen om te zien hoe het gaat. We laten u zien wat er mee maar ook wat er tegen valt, stemmen af of we een onderdeel wel of niet vervangen en nemen alvast de kleuren door van uw nieuwe interieur. Uw betrokkenheid is belangrijk voor ons. Wij werken graag voor liefhebbers.