De Klassieker RVO

Klassiekers verkocht

Hier vindt u sommige van de door onze verkochte klassiekers. Van sommige auto hebben we niet echt afscheid hoeven te nemen omdat we ze nog steeds in onderhoud hebben. Mocht u op zoek zijn naar een vergelijkbare klassieker zoals hieronder. Neen dan even contact op. Als we er niet toevallig toch een hebben staan kunnen we altijd in ons netwerk informeren, of met u mee zoeken.
 

Verkocht - VW T1 Westfalia '62
Een '62 Volkswagen T1 SO35 Westfalia camper. Een droom voor velen die niet vaak te koop wordt aangeboden. En in deze staat nog minder.
Lees meer >>
Verkocht - MG Midget '70
Body-off gerestaureerde MG Midget MKIII uit 1970. Van bumper tot bumper onder handen genomen en getaxeerd op 20.000,- euro. Als je de stapel facturen ziet dan snap je waarom.
Lees meer >>
Verkocht - VW T2B Westfalia '73
In deze originele staat zie je ze niet vaak meer. Een prachtige niet gerestaureerde Westfalia VW T2B. Diep blauw combineert mooi het het geel/groene camper interieur.
Lees meer >>
Verkocht - VW Kever Cabriolet '72
Supermooie Volkswagen Kever 1302 Cabrio uit 1972. Graag gezien om de platte voorruit en de kleine achterlichtjes.
Lees meer >>
Verkocht - MGB '76 Overdrive
Supermooie knalrode MGB uit '76 met de gewilde overdrive en voorzien van nieuwe chrome bumbers. Zwart interieur met rode bies en echt heel mooi in de lak. Getaxeerd op 21.000 euro
Lees meer >>
Verkocht - MG MGB '74
MGB in zeer goede staat op de zomer mee tegemoet te rijden. Zeer mooi chromewerk en koffer krijgt u van ons!
Lees meer >>
Verkocht - Volvo Amazon '66
Prachtige licht groene Volvo Amazon, recht uit Zweden. Daar heel mooi gerestaureerd en door ons twee weken opgehaald. Het lichte groen combineert super met het donkergroene interieur.
Lees meer >>
Verkocht - BMW Isetta 300 '61
Deze kans konden we niet laten schieten, een knalgroene BMW Isetta 300. We vonden deze bubblecar in het westen van Noorwegen en hebben ‘m nu een paar weken bij ons op de bovenverdieping staan
Lees meer >>
Verkocht - Ford T-Bird '55
Een hele mooie en complete Ford Thunderbird uit 1955. Gevonden Zweden. Is altijd goed onderhouden en voorzien van Hardtop, softtop en toneau cover.
Lees meer >>
Verkocht - Triumph TR4 '63
Zeer mooie en goede witte Triumph TR4. Prachtig rood interieur en splinternieuwe zwart softtop. Gordel achterin voor de echt kleinjes want je moet er niet met vier volwassen in willen zitten ;)
Lees meer >>
Verkocht - MG TF '54
Superleuke, van originele Amerikaanse MG TF en de kleur primrose yellow. Bouwjaar 1954. Lak in goede staat, chroomwerk heel mooi.
Lees meer >>
Verkocht - VW T2B '77
Mooie strakke VW T2B Bus met de vlotte 2 liter motor (met carburateurs). 9 zitter en van de achterbank is een bed te maken.
Lees meer >>
Verkocht - Peugeot 404 Blauw '64
Diepblauwe Peugeot 404 uit 1964. Bijzondere combinatie met het mooi rode interieur,  roomwitte velgen EN imperial.
Lees meer >>
Verkocht - Peugeot 404 Bordeaux '66
Mooie, nieuw gespoten, bordeaux rode Peugeot 404  uit 1966. Heel net interieur, en nieuw gespoten dashboard.
Lees meer >>
Verkocht - VW Kever Ovaal '57
Een van origine Zweeds kevertje, ovaaltje welteverstaan met originele aankoopbon. Eigenlijk helemaal origineel. Geen hip interieur of opgeschroefde versiersels maar sober en ingetogen zoals een kevertje destijds van de band rolde.
Lees meer >>
Verkocht - Citroen DS23 Pallas '73
Origineel Nederlands geleverde Citroen DS23 Pallas van '73. Een klassieker die helemaal uit elkaar is geweest en weer terug opgebouwd. Diep groene body met mooi wit dak en velgen. Nieuw groen/wit interieur dat goed past bij de auto.
Lees meer >>
Verkocht - Peugeot 404 '66
Een degelijke Peugeot 404 XC7 uit 1966. Wit met een heel mooi blauw interieur. Een klassieker die je kunt gebruiken als dagelijkse auto.
Lees meer >>
Verkocht - VW Karmann Ghia '70
Mooie, VW Karmann Ghia van 1970 met gereviseerde motor. Empi velgen en iets verlaagd voor een betere wegligging.
Lees meer >>
Verkocht - VW Karmann Ghia '70
Een van origine Italiaanse Karmann Ghia uit 1970 met de kenmerkende witte knipperlichten. Niet met een 1300 maar 1500 motor dat heel mooi loopt.
Lees meer >>
Verkocht - Peugeot 404 '62 Zilvergrijs
Zilvergrijze Peugeot 404 van bouwjaar 1962 met mooi bruin leer interieur. Technisch helemaal in orde en ook de carrosserie is meer dan netjes. We kennen de auto goed want iemand van ons is er zelf mee op vakantie geweest ;) 
Lees meer >>
Verkocht - MGA Coupe '59
Schitterende MGA Coupe uit 1959. Roomwit met heerlijk chroomwerk waar we een pak aan documentatie bij hebben. Buitenkant, binnenkant, onderkant en onder de kap, overal mooi.
Lees meer >>
Verkocht - Triumph TR6 '69
Donkergroene, echte rijders Triumph. Een vroege TR6 die in 2004 gerestaureerd is en er nog steeds super bij staat. Veel onderdelen zijn door de vorige eigenaar al vernieuwd.
Lees meer >>
Verkocht - Triumph TR6 '72
Bordeaux rode, echte rijders Triumph uit 1972 die al eerder gerestaureerd werd. Documentatie in de vorm van foto's aanwezig.
Lees meer >>
Verkocht - Volvo P1800E '69
Een Volvo P1800E in topconditie. Helemaal opnieuw in de lak gezet, velgen supernetjes gespoten en voorzien van nieuwe banden.
Lees meer >>
Verkocht - Alfa Romeo GTV ´73
Hele mooie Alfa Romeo GTV 2000 uit 1973. Het mooie Bertone model met de brede achterlichten. Helder rood met zwart net interieur en houten stuur. Gevonden in Zweden maar leveren we met Nederlandse papieren, grote beurt en een frisse APK.
Lees meer >>
Verkocht - Alfa Romeo GTV 2000 ´73
Supernette, gerestaureerde Alfa Romeo GTV 2000 Bertone uit 1973. Een hele mooie en goede klassieker met Zweedse papieren maar leveren we eventueel met NL kenteken, APK en grote beurt. Gereviseerde motor (te zien in documentatie) en aandrijflijn. Nette com
Lees meer >>
Verkocht - VW Kever Ovaaltje '54
We hebben er weer een gevonden. Een echt goed en mooi Ovaaltje uit 1954. Een vroege dus, met de mooie hartjes-achterlichten. Mooi in de zwarte lak dat super combineerd met het bruin leren interieur.
Lees meer >>